Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

24 milijuna kuna za prirodnu baštinu Primorsko-goranske županije

24 milijuna kuna za prirodnu baštinu Primorsko-goranske županije

Primorsko-goranskoj županiji 24 milijuna kuna za održivo korištenje prirodne baštine, a ukupno je na području ove županije do sada ugovoreno 2,8 milijardi kuna.

Danas je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, posjetila je Rijeku gdje je održala sastanak sa županom Primorsko-goranske županije Zlatko Komadinom i gradonačelnikom Grada Rijeke Vojkom Obersnelom te potpisala ugovore ukupne vrijednosti preko 24 milijuna kuna za održivo korištenje prirodne baštine, od čega je skoro 16 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Na sastanku sa županom Komadinom i gradonačelnikom Obersnelom, ministrica Žalac razgovarala je o korištenju fonda za domaću komponentu u projektima vezanim uz Europsku prijestolnicu kulture, a nakon sastanka održana je svečanost potpisivanja ugovora za projekte „Interpretacijski centar prirodne baštine Primorsko-goranske županije“ i “Centar za posjetitelje o velikim zvijerima, Javna ustanova Priroda“.

Ministrica Žalac istaknula je kako je današnje potpisivanje rezultat predanog rada i partnerskog odnosa svih korisnika kao i institucija uključenih u Sustav upravljanja i kontrole EU fondovima. „Željela bih iskoristiti priliku i pohvaliti domaćine, Primorsko-goransku županiju i grad Rijeku, gdje je ugovoreno čak 2,8 milijardi kuna kroz 3318 ugovora i potpora od čega je tijekom mandata ove Vlade ukupno ugovoreno 2,4 milijarde kuna bespovratnih sredstava“, nastavila je Žalac.

Po završetku svečanosti potpisivanja, ministrica Žalac održala je predavanje na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na temu „Kohezijska politika EU i višegodišnji financijski okvir iz perspektive Hrvatske“.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup