Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

21. nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

21. nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Gospodarsku i razvojnu politiku Hrvatska temelji na izgradnji poticajnog, jednostavnijeg i sigurnog poslovnog okruženja u kojemu  poduzetnici svoj poslovni projekt mogu pretočiti u stvarnost, rasti i razvijati se.

 

S tim ciljem, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi poticajne mjere za poboljšanje konkurentnosti, osobito mikro, malih i srednjih poduzetnika. Ministarstvo je osiguralo za poduzetničke projekte bespovratna sredstva iz fondova Europske unije kojima je svrha izravno potaknuti razvoj i rast te provodi niz mjera kako bi oslobodili poduzetnike od suvišnih administrativnih tereta i stvorili uvjete za poticajnije poslovno okruženje i jednostavnije poslovanje.

Ovogodišnji dvodnevni program tradicionalnog savjetovanja Ministarstva i susreta s poduzetnicima započinje 4. svibnja (četvrtak) u 10 sati.

Na savjetovanju ćete moći saznati više o raspoloživim bespovratnim potporama iz proračuna Europske unije, kreditnim sredstvima koja su poduzetnicima na raspolaganju, o natječajima koji su u tijeku, koji su najčešći propusti kod prijave projekata i kako ih izbjeći, što poduzetnicima donosi Nacionalni program reformi, koja je uloga potpornih institucija, više o startup poduzetništvu te ključnoj ulozi inovacija i digitalizacije u podizanju konkurentnosti. Moći ćete poslušati i iskustva poduzetnika koji su uspješno realizirali projekt uz potpore Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a najboljima u 2016. godini dodijelit će se priznanja u posebnom programu prve večeri.

5. svibnja održat će se panel rasprava u kojoj će sudjelovati potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske, dr. sc. Martina Dalić i ministri iz resora ključnih za rast poduzetništva, te još niz aktualnih tema o kojima vas Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta želi informirati.

Registriranje sudionika

Uskoro će biti objavljen i cjelokupni program savjetovanja.

 

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup