Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

14. lipnja rezervirajte za SAP NOW Zagreb i saznajte kako izgleda inteligentna tvrtka budućnosti

14. lipnja rezervirajte za SAP NOW Zagreb i saznajte kako izgleda inteligentna tvrtka budućnosti

Što tehnološki napredak donosi u budućnosti te kako će se razvoj tehnologije odraziti na kompanije, pojedince, ali i društvo u cijelosti, teme su kojima će se baviti prvo izdanje konferencije SAP NOW Zagreb. Konferencija će se održati 14. lipnja u zagrebačkom Kinu Europa uz slogan The Intelligent Enterprise. Inače, ovo poslovno-tehnološko događanje naslijedilo je svima dobro poznatu konferenciju SAP Forum.

Tema budućnosti posebno zaokuplja i keynote predavače konferencije – futurista Martina Wezowskog i Upena Barvea, voditelja SAP-ovog Inovacijskog centra koji će govoriti o tome kako uz pomoć tehnologije izgraditi budućnost kakvu želimo te što bi mogla donijeti ljudska kreativnost i empatija u kombinaciji s mogućnostima strojnog učenja i umjetne inteligencije. Kako u praksi izgleda digitalna transformacija uz korištenje SAP-ovih najsuvremenijih rješenja, ispričat će predstavnici vodećih domaćih tvrtaka kao što su Atlantic, Orbico, OMCO, Iskon i HRT.

Martin Wezowski, SAP Chief Designer & Futurist, jedan od keynote predavača na SAP NOW konferenciji

Sudionici će moći vidjeti i nekoliko primjera zanimljivih showcaseova SAP-ovih rješenja, a zaljubljenicima u nogomet koji s nestrpljenjem očekuju početak Svjetskog nogometnog prvenstva posebno bi mogli biti interesantni sljedeći – Intelligent Stadium te SAP Soccer Showcase 2.0. Također, u sklopu konferencije održat će se i dodjela nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak te ćemo saznati tko je najbolji domaći ICT novinar ili novinarka.

SAP NOW Zagreb prilika je za razgovor o najnovijim tehnološkim trendovima, ali i rješenjima koja tvrtkama pomažu da se uspješno nose sa svim izazovima modernog poslovanja, pravovremeno odgovore na potrebe digitalnih potrošača i ostanu konkurentne, ističu u SAP-u. Dodaju kako će događanje okupiti oko 500 sudionika, uključujući članove Uprava i vodeće ljude iz financija, marketinga, logistike, IT-a, zatim predstavnike akademske zajednice, državnih institucija te ugledne domaće i međunarodne stručnjake.

Do konferencije SAP NOW Zagreb preostalo je tek 9 dana, a ulaz na konferenciju je slobodan. Više informacija o ostalim predavačima i programu konferencije može se pronaći na službenim stranicama, a ukoliko se još niste registrirali za konferenciju, podsjećamo da to možete učiniti do ponedjeljka 11. lipnja putem sljedećeg linka.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup