Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Otvoreni su upisi svih programa Mirakul Akademije – iskoristite poseban popust 15%

Otvoreni su upisi svih programa Mirakul Akademije – iskoristite poseban popust 15%

U današnje vrijeme, kada su ljudi izvor konkurentske prednosti, edukacije i stručna usavršavanja nisu samo potreba već i nužnost. Mirakul Edukacijski centar već se sedam godina kontinuirano razvija, unapređuje i proširuje ponudu novim edukacijskim temama. Osim jednodnevnih i dvodnevnih individualnih seminara, Mirakul Edukacijski centar nudi i zatvorene seminare (‘InHouse’) koji se prilagođavaju potrebama i željama klijenata. Uz to, polaznici mogu odabrati, ovisno o području koje ih zanima, i neki od devet specijalističkih višemjesečnih modularnih programa.

Višemjesečni modularni programi:

Project management Akademija, 20.9. – 22.11.2017., Zagreb

HR Akademija – razvoj ljudskih potencijala, 22.09.2017. – 19.01.2018., Zagreb

Mini MBA – Management skills, 29.09. – 27.10.2017., Zagreb

Internet marketing Akademija, 6.10.2017. – 23.02.2018., Zagreb

Prodajna Akademija, 6.10.2017. – 09.02.2018., Zagreb

Financijska Akademija, 11.10.2017 – 16.02.2018., Zagreb

Voditelj projekata za EU fondove, 19.10. – 1.12.2017., Zagreb

Mini MBA – Executive leadership, 10.11. – 08.12.2017., Zagreb

Specijalist za marketing na društvenim mrežama, 23.11.2017. – 19.01.2018., Zagreb

Svi moduli u sklopu programa omogućuju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji će biti obrađeni u okviru problemske i interaktivne nastave.

Od 2011. do danas, Mirakul Akademije kontinuirano su se razvijale i prilagođavale potrebama tržišta. Osim novih, konkretnih i primjenjivih znanja, stručnim usavršavanjem kroz višemjesečne programe polaznici će nadograditi i temeljna stručna znanja te vještine koje su stekli dosadašnjim radom i obrazovanjem. Edukacije su prilagođene managerima i zaposlenicima ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o financijama, prodaji, marketingu, odjelu ljudskih potencijala ili timu koji radi na pripremi i provedbi EU fondova.

Predavači na Mirakul Akademiji

Predavači su vrhunski stručnjaci u svom području s bogatim managerskim iskustvom koji iza sebe imaju brojne održane seminare i radionice. Također, sudjelovali su na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina naših predavača dolazi iz poduzetničkog okruženja koji imaju svoje uspješne tvrtke, a polaznicima prenose osobna iskustva.

Upisi novih generacija na višemjesečne programe su započeli, a u tijeku je poseban AKCIJSKI POPUST OD 15% za rane prijave i uplate do 31. kolovoza 2017.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i iskoristite promotivni popust! Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/akademija.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se