Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Učinkovitost u internoj komunikaciji i feedbacku

Učinkovitost u internoj komunikaciji i feedbacku

Interna komunikacija jedan je od preduvjeta efikasnosti, efektivnosti i produktivnosti na radnom mjestu, stoga ne čudi činjenica kako se tom području posvećuje sve veća pažnja i kako je potražnja za edukacijama u tom smjeru sve veća. Interna komunikacija pomoći će graditi osjećaj pripadnosti zaposlenika tvrtki, promovirati vrijednost brenda, uključiti i integrirati zaposlenike, stvarati harmonično radno okruženje s poticajnom radnom atmosferom itd.

 

Trening je izrazito interaktivan uz korištenje Points of You i Faces alata, intenzivno vježbanje, simulaciju, snimanje i feedaback.

 

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

  • vještina vođenja razgovora – priprema i struktura
  • vještina aktivnog slušanja kao alat
  • neverbalna komunikacija kao alat
  • metakomunikacija kao alat
  • pitanja kao alat
  • vrste feedbacka i njihova prilagodba situaciji
  • pravila davanja razvojnog feedbacka
  • praktične vježbe, facilitacija

Cilj seminara:

Postizanje učinkovitosti u internoj/interpersonalnoj komunikaciji uz korištenje komunikacijskih alata te svjesno i profesionalno davanje i primanje povratne informacije u suradničkom odnosu i svim oblicima vertikalne komunikacije prema gore i prema dolje (razgovor s nadređenima i podređenima). Svjesno upravljanje konfliktima i osvještenost u davanju razvojnog feedacka, a čija je posljedica bolja radna atmosfera, bolje upravljanje emocijama i smanjenje nesporazuma u poslovnom okruženju.

KOTIZACIJA:

Redovita cijena seminara

1.590,00 kn + PDV

Promotivna cijena za uplate do 9. veljače:

1.390,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Svi redovni polaznici Prodajne Akademije ostvaruju pravo na popust 30% za seminar ‘Učinkovitost u internoj komunikaciji i feedbacku.’


Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.

Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.