Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu

Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu

Iako je rad u turizmu nešto što mnogima izgleda poželjno i jednostavno, turistički djelatnici često se nađu u konfliktnim i pomalo neugodnim situacijama s klijentima. U svakoj uslužnoj djelatnosti susrećemo se s velikim brojem ljudi koji imaju vlastita mišljenja, emocije, stavove i ponašanja. Ne tako davno, vjerovalo se kako je emocije najbolje suspregnuti, odnosno potisnuti ili ne pokazivati na poslu. Možemo se zapitati, da li je to emocionalna inteligencija? Danas zasigurno psihologija zna odgovor na to pitanje, a on glasi Ne. Dakle, pokazivanje emocija svakako nije emocionalna inteligencija, kao niti lupanje i vikanje usred restorana. O čemu se onda radi? Kako pokušati ostati smiren i ljubazan u uslužnim djelatnostima u stresnim i konfliktnim situacijama? Kako i na koji način možemo poboljšati vlastitu emocionalnu i socijalnu inteligenciju? Odgovore na navedena pitanja, kao i alate za poboljšanje vlastitih emocionalnih i socijalnih intelektualnih sposobnosti, obrađivati će se tijekom radionice.

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

 • Emocionalna inteligencija – o čemu se radi
 • Kako mjeriti i poboljšati vlastiti EQ
 • Stres i njegova poveznica s emocionalnom i socijalnom inteligencijom
 • Emocionalna inteligencija kod rukovodećih funkcija
 • Mišljenje i emocionalna i socijalna inteligencija – razum ili emocije
 • Self management i emocionalna inteligencija
 • Razvoj komunikacijskih vještina kroz upoznavanje emocija
 • Prepoznavanje stresa i korištenje emocionalne inteligencije u suočavanju sa stresom
 • Emocionalna inteligencija u timskom radu
 • Korištenje tehnika za smanjivanje stresa
 • Bolje razumijevanje i komunikacija s osobama u privatnom životu
 • Snažnija povezanost s kolegama i poslovnim djelatnostima
 • Tehnika brzog zaboravljanja negativnih događaja i situacija

KOTIZACIJA:

Redovita cijena seminara:

1.800,00 kn +PDV

Promotivna cijena za uplate do 24. siječnja:

1.590,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.


Module je moguće polaziti i pojedinačno.


Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.