Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Metodologija uvođenja kontrolinga

Metodologija uvođenja kontrolinga

Uvođenje kontrolinga jedan je od najsloženijih procesa poduzeća koji  zahtijeva brojne promjene,  no često završi i pravim restrukturiranjem. Odluka o uvođenju kontrolinga obično započinje jednostavnom željom da se proširi repertoar poslovnih izvještaja, no svojim razvojem  pokrene lančane reakcije i promjene na mnogo širim segmentima poduzeća.
Više o predavačici

Sadržaj seminara:

– 4 osnovna preduvjeta za razvoj kontroling
– organizacija kontrolinga u poduzeću
– razumijevanje funkcije kontrolinga od strane menadžmenta
– uvođenje kontrolinga kroz faze
– ključna znanja za uspjeh- suradnja sa IT funkcijom, te računovodstvom
– zašto su važni misija, vizija i strategija
– što je uspjeh i kako ga kroz kontroling mjerimo
– upravljanje centrima odgovornosti
– kako organizirati centre odgovornosti kako bi se kvalitetno mjerila uspješnost (case study)
– što su to „tvrda ekonomska znanja“ i zašto bez njih nema kvalitetnog upravljanja
– najčešće upravljačke pogreške iz prakse
– kako kriva mjerenja dovode do pogrešnih podataka, a pogrešni podaci do loših informacija (case study)
– diskusija; dodatna pitanja polaznika seminara

Cilj seminara:

Razviti konstruktivnu raspravu o ideji uvođenja kontrolinga, o ciljevima koji se time žele ostvariti, motivima i očekivanjima. Posebno važno detektirati gdje su ključne točke zbog kojih uvođenje kontrolinga u praksi ne uspijeva, ili je uspjeh slab. Cilj treninga je također ukazati na klasične pogreške pri izboru ključnih ljudi koji sudjeluju na projektu uvođenja kontrolinga, te kako se te pogreške mogu izbjeći. Potrebno je razjasniti neophodnost objektivnog terminskog plana u kojem je realno očekivati uspjeh nove kontroling funkcije.

Ciljna skupina polaznika:

Trening je namijenjen svim kontrolerima koji su dobili zadatak formirati odjel kontrolinga, financijašima, računovođama, menadžerima, te vlasnicima koji žele formirati odjel kontrolinga u svom poduzeću. Najveći broj projekata uvođenja funkcija kontrolinga završava neuspjehom upravo zbog nerazumijevanja – što je kontroling tko sve treba sudjelovati u njegovom formiranju, tko u poduzeću treba misliti i raditi kontroling, te kako ga treba organizirati. Sadržaj radionice kreiran je na temelju osobnog iskustva predavačice koja kao konzultant za kontroling svakodnevno radi na implementaciji i razvoju kontroling funkcije u raznim poduzećima.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

1.590,00 kn+ PDV

Promotivna cijena za uplate do 1. ožujka:

1.390,00 + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.


Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.