Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Kontroling i upravljanje proizvodnjom i zalihama

Poduzeća koja imaju kontroling i u dobrim vremenima znatno više pažnje posvećuju upravljanju svojom imovinom.

Tamo je jasno koja ulaganja su isplativa, koji su proizvodi ili kupci profitabilni, i, još važnije, koji to nisu. U takvim uvjetima poslovanja management može donositi kvalitetne odluke na temelju egzaktnih mjerenja. To bez sumnje dovodi do smanjenja rizičnih ulaganja i ponavljanja pogrešaka koje bez kontrolinga ne mogu biti detektirane.

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

  • Preduvjeti kontrolinga – educirani kontroler, kvalitetan informatički sustav, kvalitetni računovodstveni sustav, zainteresirani management
  • Zašto je proizvodnja ključno mjesto na kojem se odlučuje o sudbini proizvodnog poduzeća
  • Kontroling proizvodnje i kontrolerski izračun cijene koštanja (case study)
  • Neproizvodna poduzeća i cijena koštanja usluga – uvjet bez kojeg se ne može
  • Kontrolerski aspekt praćenja kontribucijske marže i razlike u cijeni
  • Kontrolerski aspekti praćenja zaliha:
    – po grupama proizvoda, po starosti, po rentabilnosti/koeficijent obrtaja, ABC analiza, optimiziranje zaliha, kontrolerski aspekt proizvodnje
  • Potrebne i optimalne zalihe, rentabilni i nerentabilni proizvodi na zalihama, modeli upravljanja zalihama (simulacijski modeli)
  • Rasprava i dodatna pitanja polaznika seminara

Cilj seminara:

Seminar je nastao na temelju iskustava u praksi. Polaznici će upoznati najvažnije alate koji se koriste u kontrolingu i objasniti njihovu svrhu te način na koji pomažu pri donošenju poslovnih odluka. Razbit će predrasude o računovodstvu kao pukom evidentiranju poslovnih događaja sa svrhom podnošenja godišnjih izvješća. Naučit će prepoznati bitne pokazatelje koji reprezentativno opisuju situaciju u poduzeću i krizne točke koje su sigurni znaci upozorenja na nadolazeće probleme. Također, steći će sigurnost i spretnost pri komuniciranju s partnerima ili klijentima, kao i računovodstvenim i financijskim stručnjacima.

Ciljna skupina polaznika:

Seminar je namijenjen svim kontrolerima, financijašima, računovođama, managerima, vlasnicima kako malih, tako i srednjih i velikih poduzeća. Kontroling donosi kvalitetna znanja koja su neophodna i top-managerima i managerima financija i računovodstva, proizvodnje, prodaje, logistike ili nabave.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

1.590,00 kn + PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 13. rujna:

1.390,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.


Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.