Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Menadžment manifestacija u turizmu – upravljanje poslovnim manifestacijama

Menadžment manifestacija u turizmu – upravljanje poslovnim manifestacijama

Odgovoran i održivi turizam, uključujući odgovorno i održivo upravljanje manifestacijama posljednjih godina privlače sve veću pozornost. S porastom osviještenosti organizatora na različitim razinama o važnosti organiziranja kvalitetnih i jedinstvenih manifestacija, trendu educiranih sudionika, važnosti personaliziranih doživljaja, organizatori se nalaze pred izazovom organizacije održivih manifestacija.

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

  • Tko su sudionici poslovnih manifestacije i kako zadovoljiti njihove zahtjeve
  • Dizajnom doživljaja poslovnih manifestacije do doživljaja za pamćenje
  • Kako pridobiti povjerenje i pozornost sudionika poslovnih manifestacija te povećati njihovu uključenost
  • Što su održive manifestacije i zašto su strateški važne
  • Tko su ključni dionici manifestacija i kako ih identificirati
  • Najnoviji trendovi u industriji menadžmenta manifestacija i ideje za njihovu implementaciju
  • Uvođenje novih tehnoloških rješenja u proces planiranja i program poslovne manifestacije
  • Povratna informacija nakon održane poslovne manifestacije – važnost mišljenja sudionika

Cilj seminara:

Cilj seminara je pružiti organizatorima manifestacija objašnjenje osnovnih i neizostavnih koraka u procesu organizacije manifestacije uz dodatni uvid u praktične i lako primjenjive savjete organizacije. Na seminaru će se primjenjivati različiti metodološki oblici prijenosa znanja poput praktičnih primjera, vježbi, zadataka u grupama i slično, omogućit će svi sudionicima da zapamte i primjene naučeno na njima najjednostavniji način. Seminarom se želi osvijestiti organizatore manifestacija da teže napretku i usavršavanju svoji organizacijskih sposobnosti a ne savršenstvu. Nakon završenog seminara sudionici će se lakše suočavati s pritiscima i izazovima organizacije manifestacija, naučiti će kako organizirati jedinstvenu i održivu manifestaciju te kako dobiti kvalitetnu povratnu informaciju od sudionika koristeći dostupne i jeftine alate.

Ciljna skupina:

Pružena znanja na seminaru primjenjiva su na manifestacijama različitih vrsta iako se sadržaj seminara usmjerava na poslovne manifestacije. Ciljna skupina ove edukacije su profesionalci kongresnog turizma, i to MICE odjeli hotelskih poduzeća, event manageri na razini hotela, specijalizirane agencije za organizaciju manifestacija, direktori/ce turističkih zajednica na gradskim i lokalnim razinama i jedinice lokalne samouprave.

KOTIZACIJA:

Redovita cijena seminara:

1.800,00 kn +PDV

Promotivna cijena za uplate do 25. siječnja:

1.590,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.


Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.


Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.