Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Engaged Talent & Career management – Sveobuhvatan pristup upravljanju karijerama i razvoju zaposlenika

Engaged Talent & Career management – Sveobuhvatan pristup upravljanju karijerama i razvoju zaposlenika

Kontinuirani razvoj zaposlenika jedan je od temeljnih preduvjeta za dugoročni uspjeh svake organizacije. Ujedno, razvoj je zaposlenika i jedan od ključnih elemenata za privlačenje i zadržavanje talenata. No, dinamika promjena u našem okruženju nalaže preciznost i brzinu u načinu kako odgovaramo ne samo na trenutne, nego i buduće potrebe organizacije. Izravna povezanost razvojnih inicijativa s poslovnom strategijom i ciljevima te uska i kvalitetna suradnja ljudskih potencijala, rukovoditelja i pojedinaca, neizostavni su preduvjeti za uspjeh. Seminar obrađuje niz primjera iz prakse te oprema sudionike smjernicama i praktičnim alatima za njihovu primjenu u organizacijama.

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

 • Izgradite snažnu radnu snagu koja pokreće poslovanje – Strateški razvojni postupci u odnosu na izolirane razvojne inicijative – primjeri
 • 3 utjecajna pristupa koja privlače talent i stimuliraju dobre rezultate
 • Organizacijske kulture koje njeguju rast
 • Pojedinačni plan razvoja koji čini razliku
 • Put karijere koji osigurava kritična iskustva (otkrića, primjeri, smjernice za implementaciju)
 • Ključ uspjeha – snažan HR trokut (HR – Manager – Pojedinac) – Kako ga izgraditi?
 • Metode otkrivanja organizacijskih, timskih i individualnih potreba za razvojem (Strateško planiranje radne snage, Forumi za razvoj izvedbe, Kompetencije, procjene itd.) – slučaj Coca-Cola HBC
 • Primjeri iscrpnih programa za upravljanje i razvoj karijere (implementacija pristupa 10-20-70) – slučaj Coca-Cola HBC
 • Poboljšajte svoj program razvoja zaposlenika u karijeri kako biste angažirali i zadržali svoje talente – rad u grupi
 • Inovativni trendovi u razvoju zaposlenika

KOTIZACIJA:

Redovita cijena seminara:

1.900,00 kn + PDV

Promotivna cijena za uplate do 18. siječnja:

1.690,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.


Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu.

Prijava na seminar

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.