Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Poslovni časopis kojeg prima 12.000 vodećih poduzetnika i managera u cijeloj Hrvatskoj od sada i kao prošireno online izdanje.

Pratite nas:

mr.sc.oec. Marija Novak-Ištok

mr.sc.oec. Marija Novak-Ištok

Mr.sc.oec. Marija Novak-Ištok je magistra ekonomskih znanosti i magistra politologije te je u nastavnom zvanju višeg veleučilišnog predavača (Sveučilište u Zagrebu i  Vijeće veleučilišta i visokih škola Hrvatske). Tijekom svog petanestgodišnjeg predavačkog iskustva na veleučilištima, nositeljica je i predavačica na kolegijima: Komunikacijske vještine, Krizni menadžment, Upravljanje vremenom, Ponašanje potrošača, Umijeće poslovnog pregovaranja. Uz to je u uglednim tvrtkama, ustanovama i poslovnim školama održala na stotine otvorenih i in-house seminara na teme iz komuninikologije, marketinga i menadžmenta. Pozivani je predavač na konferencijama, savjetovanjima i drugim stručnim skupovima. Ima certifikat za EU Executive programa,  Intercultural Business Communication, didaktičko-metodičkih i psihologijskih radionica. Uz to što je politekonomistica, ima cetrifikat stilistice i vizažistice te se bavi imidž konzaltingom za poslovne ljude i političare. Kao bivša novinarka (Vjesnik) posvećena je i kontinuiranom pisanju te je autorica  i koautorica više udžbenika (Poslovni bonton, Psihologija komunikacije 1 i 2, Marketing…), knjiga, članaka, edukativnih videa na teme soft skills-a. Recenzentica je više udžbenika, knjiga i članaka. Kontinuirano surađuje s medijima (Radio Sljeme, 24 sata, Večernji list, Jutarnji list, Poslovni savjetnik/ Tajnica hr…). U stalnom je predavačkom timu Hrvatske gospodarske komore za posrednike u prometu nekretninama, na Veleučilištu  Vern’ za turističke vodiče. i dr.

 

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.