Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Poslovni časopis kojeg prima 12.000 vodećih poduzetnika i managera u cijeloj Hrvatskoj od sada i kao prošireno online izdanje.

Pratite nas:

Gordana Fabris, prof. psih.

Gordana Fabris, prof. psih.

Gordana Fabris diplomirala je psihologiju na zagrebačkom sveučilištu te završila EMBA studij na Cotrugli Business School u Zagrebu 2014. godine. Ima bogato iskustvo iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, posebice u segmentima kao što su strateško planiranje i razvoj zaposlenika, sustavi nagrađivanja, razvoj ključnih zaposlenika i upravljanje organizacijskim promjenama. Iskustvo je stekla u više industrija – od tržišta robe široke potrošnje, osiguranja, a od 2003. do 2017. bila je odgovorna za funkciju upravljanja ljudskim resursima u Valamar hoteli i ljetovališta te u Valamar Rivijeri koja danas zapošljava gotovo 5000 zaposlenika. Trenutno radi kao konzultant za Valamar Rivijeru zadužena je za implementaciju funkcije upravljanja ljudskim resursima u novim članicama tvrtke te je osim toga predavač na Veleučilištu Vern na Specijalističkom diplomskom studiju Menadžment održivog razvoja turizma, a održava i brojne seminare s temama iz područja strateškog upravljanja ljudskim resursima. Dobitnica nagrade Najbolji HR Menadžer 2012. godine. Dobitnica dviju nagrada za Najbolje prakse u ljudskim resursima. Valamar Rivijera je od 2005. godine do danas dobitnik certifikata Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima (5 top poslodavaca)

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.