Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i uvjetima korištenja.

ILI

Pratite nas:

Pregled svih seminara

Kategorije seminara

Prikaži sadržaj svih kategorija
Analiza financijskih izvještaja Ekspertni tečaj Excela za poslovne korisnike Finance for Executives Financije za nefinancijaše Financijsko planiranje Financijsko planiranje i upravljanje likvidnošću Financiranje poslovanja Forenzično računovodstvo Investicije, planiranje i upravljanje realizacijom investicijskih projekata Izgradnja troškovnog računovodstva uz pomoć kontrolinga Izmjene i dopune Zakona o porezu na dohodak, JOPPD obrazac i porezne prijave Izrada investicijske studije/studije izvedivosti Kako izraditi CBA analizu (analizu koristi i troškova) Kako prepoznati i razumjeti računovodstvene manipulacije Kontroling - upravljanje poslovanjem temeljeno na znanju Kontroling – izvor ključnih financijskih informacija za uspješno odlučivanje Kontroling i planiranje željene budućnosti Kontroling i upravljanje proizvodnjom i zalihama Kontroling prodaje i ključnih kupaca Kontroling u funkciji poslovne uspješnosti Liječenje nelikvidnosti Managerski izvještaji iz kontrolinga Managersko računovodstvo Metodologija uvođenja kontrolinga Načini i izvori financiranja energetskih projekata Novčani tijek i forenzika novčanih tijekova Oporezivanje dohotka i dobiti uz primjenu Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja Oporezivanje dohotka rezidenta i nerezidenta Osnove financijsko-računovodstvenog poslovanja Porezni kontroling i pripreme za završni račun Poslovno planiranje i strateška analiza Primjena zakona o PDV-u na primjerima iz prakse Procjena vrijednosti poduzeća Računovodstveno praćenje ulaganja u instrumente tržišta kapitala i instrumente tržišta novca Strateško i operativno planiranje Transferne cijene u praksi Upravljanje financijskim rizicima Upravljanje troškovima i ulaganjima Upravljanje troškovima i ulaganjima Upravljanje troškovima u kontrolingu Upravljanje ulaganjima i investicijskim projektima Uvođenje funkcije kontrolinga u poduzeće
Analiza radnog mjesta, selekcija i integracija zaposlenika Balanced Scorecard (BSC) – managerski alat za provedbu strateških namjera i strategija Building Your Leadership Skills Change Leadership & Leadership self-assessment Developing Leaders in Others – How to Build Relationship with Your People? Efikasno delegiranje Efikasno upravljanje i organizacijske vještine EFQM model mjerenja i upravljanja izvrsnošću Engaged Talent & Career management - Sveobuhvatan pristup upravljanju karijerama i razvoju zaposlenika Executive leadership Decision Making and Strategic Planning Finance for managers – analiza i interpretacija financijskih izvještaja s budžetiranjem HR breakfast HR metrika i analitika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu? HR Strategy & Planning - Vođenje i izgradnja inovacijske kulture IMPRESSION MANAGEMENT, POWER AND INFLUENCE - Tehnike samopredstavljanja i body language za managere Interpersonal skills of effective managers upravljanje ljudima, vremenom, konfliktima i stresom Izvrsno poslovno komuniciranje Kako implementirati i provoditi strategiju i poslovne planove Kako upravljati rastom i razvojem poduzeća Korporativne komunikacije, tehnike i praksa PR-a Krizni management Liderstvo Management indirektne nabave Model praćenja radne uspješnosti-Performance Appraisal Organizacija i vođenje poslovnih sastanaka Organizacijski sustav motiviranja i nagrađivanja-Reward Management Osnove inovacije i sustavno upravljanje inovacijskim procesom Osobni razvoj i izvrsnost u pružanju usluga Performance Management & Reward practice - Upravljanje učinkom i prakse nagrađivanja u hrvatskom HR pravnom okviru Poslovna etika i društveno odgovorno poslovanje Proces poboljšanja nabave Projekt i upravljanje projektom, PMBOK Prvih 100 dana managera Restrukturiranje - prilagodba organizacije novonastalim tržišnim uvjetima Strateški management, liderstvo i životni balans Strateško upravljanje ljudskim resursima Transformacija kompanije-reorganizacija i programi restrukturiranja Upravljanje informacijama Upravljanje karijerom, edukacija i razvoj zaposlenika Upravljanje kvalitetom - analiza skrivenih troškova u organizaciji Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicima projekta Upravljanje poslovnim uspjehom Upravljanje projektima po PMI metodi Upravljanje projektnim rizicima i nabavom Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama Upravljanje talentima-Talent Management Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta Upravljanje vremenom i opsegom projekta

Klijenti o nama

Riječi polaznika

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović ima karizmu, stručnost i sposobnost da na jako zanimljiv i specifičan način prenese znanje, drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.